top of page

Erediensten

Elke zondagmorgen beleeft de Christengemeente ”Op De Rots” de samenkomst met veel zang en muziek. De liefde van God en de zalving van de Heilige Geest wordt reeds ervaren tijdens de voordienst.

 

Het Woord van God neemt een belangrijke plaats in onze samenkomsten. Het is van groot belang dat de christenen geestelijk worden gevoed, gesterkt en bevestigd met het Woord. De Heilige Geest maakt het geschreven Woord van God levend en krachtig en Hij verandert levens.

 

De boodschap die de voorganger u brengt, zal u bemoedigen en bekrachtigen en u zal meer diepgang in uw geloof krijgen. In deze diensten is er gelegenheid voor gebed, waarin wij de Heilige Geest vragen om te herstellen, te genezen en te bevrijden.

Bereidt u voor en verwacht een zegen van God als u naar de eredienst of welke dienst dan ook komt en u zult ervaren dat God een sprekende God is en een machtige Helper en Bevrijder.

 

Op elke eerste zondag van de maand wordt in de dienst het Heilig Avondmaal gevierd. Dat betekent dat we op deze zondag speciaal gedenken wat Jezus Christus 2000 jaar geleden voor ons heeft gedaan.

Tijdens de zondagsdienst is er zondagschool en afhankelijk van de locatie ook een crèche. Na de voordienst gaan de kinderen naar hun eigen groep.

 

Heeft u geen thuisgemeente en bent in de gelegenheid om onze samenkomsten te bezoeken dan heten wij u van harte welkom.

Please reload

bottom of page