top of page

Wijkgebed 12 mei 2017


Gebed voor de wijk: Crabbehof en Wielwijk.

Wanneer? Vrijdag 12 mei om 20.00 – 21.00 uur (inloop 19.30u)

Waar? Kerk van de Nazarener (Benedenzaal ingang achterzijde Stefanuskerk)

Talmaweg 121 , Wijk Crabbehof, Dordrecht

In januari is de week van gebed geweest en hebben we gebeden voor de wijken Crabbehof en Wielwijk. We hebben het verlangen om vaker dan 1 x per jaar gezamenlijk te bidden en daarom is er in mei en oktober ook een gebedsavond voor de wijk. Deze avond wordt samen met de Andreaskerk en Christengemeente Op De Rots georganiseerd.

Samen met andere christenen bidden voor onze wijkbewoners.

Wat kan een reden zijn om gezamenlijk te bidden voor de stad en wijk waarin je woont en/of betrokken bent?

Het trof mij dat Tim Keller in ‘Centrum kerk’( pagina 233) benoemde dat een missionaire kerk, een kerk die gezonden is om tot zegen te zijn, van haar stad houdt, zorgt en ervoor bidt.

Een ander aspect van een contrasterende gemeenschap, die zich onderscheidt door kwaliteit, karakter en aantrekkelijkheid van gemeenschappelijk leven, is eenheid! Dwars door denominaties en kerkelijke gemeenten heen. We moeten ook in gebed gericht zijn op samenwerking en ons gezamenlijk op deze wijze ten dienste stellen van de samenleving. Samen bidden is een kernopdracht van de kerk: waar God, hoe wonderlijk is dat, door ons heen werkt.

Iedereen is van harte welkom om mee te bidden!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dave Lotulung via e-mail dp.lotulung@opderots.org of via mobiel op het nummer 06 24 66 84 77.

Met vriendelijke groet, in Christus verbonden,

Organisatie ‘Gebed voor de wijk’

Een Woord voor u
Nieuws
Archief
bottom of page